Ghidul Serviciilor
Dacris - Tipografie,otopeni / Ilfov
inapoi la firma 116 vizite
Poza Tipografia Dacris - detalii
Foto

Un sfert de secol

Nu putem spune pur si simplu: „suntem o tipografie si producem tiparituri de peste un sfert de secol”. Suntem mai mult decât o cladire cu niste utilaje si niste oameni care stiu sa le foloseasca. Pentru multi dintre noi nu e un job oarecare de la 9 la 5, ci e un fel de vocatie. Vocatia lucrului bine facut, ar spune unii. Pasiunea de a demonstra ca imposibilul poate fi posibil uneori, ar spune altii.

Demonstram, nu ne laudam

Dar pâna la urma la asta se rezuma totul, la ceea ce esti si la lucrurile pe care le poti face. Tiparim din 1994. Suntem o tipografie care nu s-a laudat ca e cea mai buna, dar a demonstrat cu fiecare lucrare ca merita respectul clientilor. Indiferent ca e vorba de formulare sau de policromii, indiferent ca tiparim pe rotativa, pe plana sau digital, indiferent de tiraj si de complexitatea lucrarii, ne implicam în egala masura si tratam clientii la fel. Nu stiu daca este din cauza dimensiunii noastre, ca tipografie, sau doar a oamenilor care lucram aici, dar este într-adevar uimitor cum se întâmpla lucrurile si cum ne implicam cu totii ca sa ajungem la acelasi rezultat, care în final va face clientul sa zâmbeasca.

Imposibilul se întâmpla în fiecare zi

Eu îmi definesc simplu munca printr-un verb: a realiza. E genul de lucru sub presiune care începe cu o idee si o foaie mare de hârtie si se transforma în ceva complex si în final într-un zâmbet. Care sunt produsele noastre favorite? Hmm... pliantele, flyerele, posterele, brosurile, formularele, colile cu antet... sunt atât de multe. Si da, facem si carti de vizita! Nu multe, vreo 2 milioane pe an. :) Pentru noi, imposibilul se întâmpla în fiecare zi!

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.