Negropan MR - Utilizat în special la fabricarea pânii pentru a preîntâmpina problemele făinii al carei gluten este tare şi lipicios; (făina cu deformare mică). Se administrează în procent de 0,1 - 0,2% raportat la cantitatea de făină.
Magimix albastru nou - permite o bună hidratare a aluatului la frământare, ameliorează prelucrarea aluatului prin procedee industriale (având în vedere elasticitatea redusa a glutenului), fermentarea finală este mult mai eficientă. Dozajul este de 0,1% raportat la cantitatea de făină. Magimix albastru se foloseşte în general pentru o pâne densă. Se administrează în făină în cantitate de 0,2 - 0,3%.
Magimix roşu - se utilizează în special pentru o făină cu deformare mare, ajutând totodată la combatrerea fenomenului de Mesentericus la pâine. Se administrează în făină 0,6 - 0,9% în funcţie de gradul de infestare al grâului.
Magimix maro - acţionează ca întăritor al reţelei de gluten din aluat precum şi corector al activităţii enzimatice a făinii. Se utilizează în făină în timpul malaxării în proporţie de 0,1 - 0,3%.
Supermagimix albastru - este un ameliorator de panificaţie universal, contribuind la dezvoltarea produsului finit în volum şi permite prelucrarea aluatului de o consitenţă moale. Se adaugă în faină în proproţie de 0,2 - 0,3%.