Ghidul Serviciilor
Dada' International
inapoi la firma 396 vizite
Poza Amelioratori de panificatie
Foto

Negropan MR - Utilizat în special la fabricarea pânii pentru a preîntâmpina problemele făinii al carei gluten este tare şi lipicios; (făina cu deformare mică). Se administrează în procent de 0,1 - 0,2% raportat la cantitatea de făină.

Magimix albastru nou - permite o bună hidratare a aluatului la frământare, ameliorează prelucrarea aluatului prin procedee industriale (având în vedere elasticitatea redusa a glutenului), fermentarea finală este mult mai eficientă. Dozajul este de 0,1% raportat la cantitatea de făină. Magimix albastru se foloseşte în general pentru o pâne densă. Se administrează în făină în cantitate de 0,2 - 0,3%.

Magimix roşu - se utilizează în special pentru o făină cu deformare mare, ajutând totodată la combatrerea fenomenului de Mesentericus la pâine. Se administrează în făină 0,6 - 0,9% în funcţie de gradul de infestare al grâului.

Magimix maro - acţionează ca întăritor al reţelei de gluten din aluat precum şi corector al activităţii enzimatice a făinii. Se utilizează în făină în timpul malaxării în proporţie de 0,1 - 0,3%.

Supermagimix albastru - este un ameliorator de panificaţie universal, contribuind la dezvoltarea produsului finit în volum şi permite prelucrarea aluatului de o consitenţă moale. Se adaugă în faină în proproţie de 0,2 - 0,3%.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.