Ghidul Serviciilor
Daimon Club
inapoi la firma 329 vizite
Poza Daimon Club
Foto

In inima Capitalei, in mijlocul unei vegetatii luxuriante, se afla Daimon Club: oaza ta de relaxare si energie. Povestea Daimon Club a luat nastere pentru a pune la dispozitia bucurestenilor o locatie impunatoare, cu servicii complete, unde poti sarbatori cele mai importante evenimente din viata ta, dar si pentru a petrece timp de calitate in compania celor dragi tie.

Daimon Club este mai mult decat un centru de distractie si voie buna, este o stare de spirit, o experienta de neuitat si o locatie ideala pentru socializare. Acordam o atentie deosebita tuturor nevoilor tale, tocmai de aceea Daimon Club este locul tau preferat pentru a petrece cu bucurie timpul liber sau pentru a organiza zile de nastere fabuloase, nunti memorabile si botezuri emotionante.

Entuziasmul pentru activitatile recreative, pasiunea pentru sport si placerea de a savura preparate culinare desavarsite cu specific italian sunt deosebit de importante pentru noi, fapt pentru care Daimon Club este locul ideal pentru a-ti imbunatati forma fizica si starea de spirit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.