Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Dal Travel
inapoi la firma 913 vizite
Poza Vacante externe
Pret: 79 EUR
Foto
Foto

Austria - St. Anton am Arlberg

St. Anton am Arlbergeste un loc renumit şi vizitat frecvent de iubitorii sporturilor de iarnă. Localitatea este situată la altitudinea de 1.284 - 1.304 m la poalele Pasului Arlberg din Alpii Verwall din Austria cu vârful Hoher Riffler,  în apropiere de graniţa dintre landurile Tirol şi Vorarlberg. 86 linii de instalatii de transport pe cablu garanteaza schiorilor si snowboarderilor accesul la peste 270 km de partii amenajate si peste 180 km de vai cu zapada fina. Turistii sunt liberi sa schieze de dimineata pana noaptea pe o varietate de pante separate, fara a fi nevoiti sa foloseasca acelasi sistem de urcare.

Plecari/Perioada: Tarife valabile pentru perioada octombrie 2010 – aprilie 2011

Masa: Demipensiune

St. Anton am Arlberg este un loc renumit şi vizitat frecvent de iubitorii sporturilor de iarnă. Localitatea estesituată la altitudinea de 1.284 - 1.304 m la poalele Pasului Arlberg din Alpii Verwall din Austria cu vârful Hoher Riffler,  în apropiere de graniţa dintre landurile Tirol şi Vorarlberg. 86 linii de instalatii de transport pe cablu garanteaza schiorilor si snowboarderilor accesul la peste 270 km de partii amenajate si peste 180 km de vai cu zapada fina. Turistii sunt liberi sa schieze de dimineata pana noaptea pe o varietate de pante separate, fara a fi nevoiti sa foloseasca acelasi sistem de urcare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.