Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Dal Travel
inapoi la firma 913 vizite
Poza Vacante interne
Foto
Foto
Foto

Crisan

Hotel Sunrise - Crisan 4*

Crisan

se afla la 50 km de orasul Tulcea si la 20 km de orasul Sulina, in satul pescaresc Crisan, la intersectia drumului catre Caraorman si bratele Dunarii VechiHotelul Sunrise este asezat intr-un cadru natural deosebit, in localitatea Crisan, pe malul drept al bratului Sulina din Delta Dunarii Hotelul Sunrise este asezat intr-un cadru natural deosebit, in localitatea Crisan, pe malul drept al bratului Sulina din Delta Dunarii (la 50 km distanta de Tulcea si 20 km de Sulina). Pesajul mirific al Deltei este completat, astfel, de confortul oferit de cele 58 locuri de cazare ale hotelului.

Camere:Facilitati camere: aer conditionat ,TV ,baie cu dus , Numar de camere duble: 75 Informatii camere duble: 29 camere duble in hotel si 46 de camere duble in Satul Pescaresc Alte informatii: Satul pescaresc este constituit din 10 constructii care respecta arhitectura traditionala a caselor pescaresti si confortul necesar clasificarii de 4 margarete.

Facilitati hotel:Facilitati generale: restaurant 200 locuri pe doua nivele (fumatori, nefumatori,Facilitati Fitness/Wellness/Sport:piscina in aer liber ,sala fitness ,, , centrală termică proprie, două baruri de zi şi de noapte.Numar sali de conferinta: 1 Informatii sali de conferinta: (capacitate de 30 de locuri, dotată cu video-proiector, ecran de proiecţie, flipchart, televizor şi video, internet wireless) Servicii: suplimentare gratuite: trezire la cerere; pastrarea obiectelor de valoare transmitere de mesaje. Servicii contra cost: închiriere ambarcatiuni. Fun: , spatiu special amenajat pentru gratar in aer liber si foc de tabara pe malul iazului, excursii si plimbari in Delta Dunarii, pescuit sportiv, birdwatching, picnic in natura.Pentru copii: (in camera cu 2 adulti):Pentru copiii de pana la 10 ani cazarea este gratuita in aceeasi camera cu parintii fara pat suplimentar. Patul suplimentar este 89.52 Lei/ noapte. Pentru copiii pana la 10 ani se incaseaza 50% din valoarea patului suplimentar. Pentru copiii intre 5-10 ani se achita 50% din valoarea meselor comandate (mic dejun, pranz sau cina).Copiii de la 0-10 ani au gratuitate la transfer, 10-14 ani platesc jumatate din tarif.

Observatii:Adresa: Crisan, cod 827060, jud. Tulcea. Contact: tel 0240-547192; fax 0240-547193; www.hotelsunrise.ro ; rezervari@hotelsunrise.ro Alte informatii: Acces:Varianta 1: parcare auto contra cost langa hotel Delta. Imbarcarea se face la pontonul hotelului Sunrise situat in fata hotelului Delta.-transferul se asigura cu salupa rapida capacitate 13 persoane.- greutatea maxima admisa a bagajelor este de 20kg/ persoana. Varianta 2 : parcarea in apropierea portului Tulcea, contra cost si transfer cu navele de linie. Pontonul din Crisan este situat la 1.5 km de hotel. Pentru turistii care folosesc mijloace de transport naval in comun, transferul de la debarcader Crisan la hotel este de 11 lei/pers. In cazul turistilor individuali, varianta mai economica este transportul naval in comun.Trasportul in comun se asigura cu navele societatilor Navrom si Inter Service.Pontonul de imbarcare al Navrom este in apropierea Hotelului Esplanada. Orarul si zilele de transfer se regasesc pe site-ul http://www.navrom.x3m.ro/. Pontonul AFDJ de imbarcare al Inter Service este intre  hotelul Esplanada si hotelul Delta, in fata sediului Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. . Orarul si zilele de transfer se regasesc pe site-ul http://www.naverapide.ro/sulina/Prezenta pasagerilor la pontonul de plecare este recomandata cu cel putin 30 minute inainte de ora plecarii.

Tarif cazare:Pret incepand de la 112.50 lei / zi/ persoana (cazare in suita si mic dejun)..H. Sunrise- Vacanta de vis 2010

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.