Ghidul Serviciilor
Dalina Militaru - Birou De Traduceri Bucuresti
inapoi la firma 176 vizite
Poza Traduceri Tehnice
Foto

Traducerile tehnice presupun aptitudinile unui profesionist specializat în domeniul din care se efectuează traducerea. Foarte mulţi traducători tehnici au la bază o pregătire de inginer sau de oameni de ştiinţă. Desigur, cunoştinţele tehnice nu sunt de ajuns pentru o traducere de calitate. Ele trebuie să fie dublate de o excelentă cunoaştere a limbilor din şi în care se efectuează traducerea şi de aptitudinea de a se exprima în scris în limba ţintă, pentru a reda conţinutul tehnic cu claritate şi precizie.

Traducătorii noştri tehnici combină expertiza în domeniu cu aptitudinile excepţionale de traducere pentru a servi nevoile dumneavoastră. Traducerile noastre tehnice se impun prin acurateţea, experienţa profesională şi respectarea formatului acestora.

  Experienţa noastră în traduceri tehnice acoperă următoarele categorii:

– Manuale de utilizare şi întreţinere – Specificaţii tehnice – Ghiduri de instalare a echipamentelor – Cataloage cu produse tehnice – Localizări software – Caiete de sarcini – Proiecte – Studii de fezabilitate – Documente de ajutorare – Componente hardware – Interfaţa cu utilizatorului

De-a lungul timpului ne-am dovedit expertiza în următoarele domenii:

– construcţii civile şi industriale – electronică – electrotehnică – inginerie electrică – conservarea energiei – hidraulică – inginerie mecanică – echipamente medicale – telecomunicaţii şi IT – aplicaţii soft – materiale de construcţii – industria petrolieră – industria chimică – medicină ?i produse farmaceutice

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.