Ghidul Serviciilor
Dana Cor Impex - Sisteme Mecanice De Inchidere, Jilava / Ilfov
inapoi la firma 209 vizite
Poza Despre Dana Cor Impex
Foto

Cu experienta inca din 1994 in domeniul sistemelor mecanice de inchidere (securitate mecanica), DANA COR IMPEX va ofera siguranta unei lucrari executate cu cele mai bune sisteme de securitate din Europa si de o echipa de profesionisti.

Pornind de la importul, productia, montarea si service-ul de Sisteme Mecanice de Securitate in care cea mai importanta componenta sunt sistemele Master Key EVVA, DANA COR si-a extins in ultimii 10 ani activitatea, importand feronerie de cea mai buna calitate din Germania si Austria, specializandu-se de asemenea in montarea, diagnosticarea si service-ul sistemelor de control-acces pentru hotelieri si alte institutii cu anumite clase de Securitate.

 

Calitatea si Securitatea sunt pentru noi punctele forte la care nu facem rabat si nici compromisuri, de aceea si furnizorii nostrii sunt lideri de piata pe domeniile lor, avand toate certificarile europene necesare precum si cele mai importante referinte internationale.

Compania a fost creata special in colaborare cu EVVA pentru a depasi limitarile din domeniul acces-controlului. Raportandu-se la cerintele clientilor, este important de stiut ca, EVVA a lansat incepand cu anul 2014 o gama noua de produse pe acces-control electronic numit Xesar precum si singurul cilindru ce poate fi deschis cu ajutorul smartphone-ului. La ora actuala nu exista competitori pe piata sistemelor de securitate pentru AirKey.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.