Ghidul Serviciilor
Danibrum Marca A Sc Tehnoholz Group Srl
inapoi la firma 49254 vizite
Poza Circulare cu incizor
Foto
Foto
Foto

DANIBRUM - CEL MAI MARE DEPOZIT de UTILAJE pentru PRELUCRARE LEMN, PAL si METALE, va pune la dispozitie in COMANESTI (BC):

 

Circular de formatizat cu incizor M 45 1600 TZ - WINTER (pentru lemn, PAL, MDF)

 

Marca: WINTER - Germania

Model: M 45 1600 TZ

 

Masa mobila: din aluminiu Dim. masa mobila L/l: 1600/355 / mm Dim. masa fixa L/l : 930/520mm Latimea de taiere in partea dreapta: 900 mm Diam. max panza circular: 315 mm Turatie panza circular: 4200 rot/min Inclinare panza: 0 - 45 grade Inaltime de taiere la 90°: 100 mm Diam. panza incizoare: 120 mm Turatie panza incizoare: 8000 rot/min Putere motor incizor: 0,75 kW Putere motor principal: 4 kW Greutate: 460 kg

 

Dotari incluse in pret: panza inclinabila pana la 45 grade, cu afisaj digital pentru unghiul de inclinare; absorbtie superioara, care joaca si rolul de protectie a operatorului; rigla transversala robusta, extensibila, dotata cu doi limitatori profesionali si rigla cu 2 lupe pentru precizie sporita; rigla pentru formatizarea panourilor de dimensiuni mai mici; masa de sustinere, montata in partea dreapta a panzei; motoare independente, pentru fiecare panza in parte. Utilajul este robust si are o fiabilitate excelenta.

 

Pret: la cerere.

Pretul include: garantie, post-garantie, service si piese de schimb. Pentru linii de productie asiguram punerea in functiune si initierea personalului.

 

DANIBRUM - CEL MAI MARE DEPOZIT de UTILAJE ptr PRELUCRARE LEMN, PAL si METALE. Vizitati : WWW.DANIBRUM.RO

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.