Ghidul Serviciilor
Dankris View Holding
inapoi la firma 269 vizite
Poza Termene si conditii
Foto

Ne declinam orice raspundere pentru stergerea, imposibilitatea de a stoca, imposibilitatea de livrare, livrarea necorespunzatoare cu privire la informatii sau materiale.

 

Ne declinam orice raspundere  pentru orice dauna rezultata din descarcarea ori accesarea oricaror informatii sau materiale de pe internet, folosind rezultatele din cautari de pe site-ul nostru.

 

Ne declinam orice raspundere in ceea ce priveste orice intrerupere a serviciilor noastre ce poate fi cauzata de intretinerea serverelor sau tehnologiilor ce stau la baza site-ul nostru, intreruperile cauzate de furnizorii de servicii, virusii de computer, dezastre naturale sau distrugerea ori deteriorarea de facilitate si subansamble, razboi, tulburari civile, sau orice alt motiv dincolo de puterea noastra de solutionare. Nu garantam ca site-ul nostru va functiona neintrerupt sau lipsit de erori.

 

In plus, nu se acorda nicio garantie in ceea ce priveste continutul de pe site-ul nostru. Orice material pe care il descarcati sau obtineti prin intermediul site-ul nostru se face pe propria raspundere si la discretia dvs, veti fi singurul responsabil pentru eventualele daune ale sistemului dvs sau a pierderilor de date care pot rezulta prin descarcarea de material de pe site.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.