Ghidul Serviciilor
Danson- Aparate Medicale Performante Bucuresti
inapoi la firma 5470 vizite
Poza Chirurgie Generala
Foto

Electrobisturiu ALSATOM SU 140/D-MPC (cod B 730)

Electrobisturiu monopolar/bipolar de 140W, (475KHz), cu afisaje si butoane separate pentru reglarea puterii de taiere si coagulare cu comanda pe pedala dubla (taiere si coag.), pentru taiere, taiere cu hemostaza, coagulare, microcoagulare si bipolar si pe portelectrod taiere si coagulare. Folosit in chirurgia generala, ginecologie sau ORL.

Seria ALSATOM SU MPC este o gama de Electrobisturie echipate cu microprocesor ce permite controlul tuturor parametrilor functionali si autodiagnoza, supravegherea si reglarea automata a puterii la iesire, monitorizarea electrodului neutru, a scurgerilor de inalta frecventa, avand rolul de blocare a functionarii aparatului in caz de defect si semnalizarea utilizatorului, asigurand in acest fel o maxima eficientizare a actului operator si un inalt grad de protectie pentru pacient.

-set accesorii (B700/A) monopolar cu electrod neutru din inox- set accesorii (B700/B) monopolar cu electrod neutru din cauciuc siliconic-cablu 3m(CPB/E +PMC/R ) si electrod bipolar (pensa cu varf drept ,in unghi, sau pensa baioneta) de 12cm, 16cm, 18cm, 20cm, 25cm.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.