Ghidul Serviciilor
Danstud, Studina / Olt - Constructii Si Amenajari Interioare Si Exterioare
inapoi la firma 623 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto

DANSTUD  este o companie tanara , puternica si dinamica, fiind formata din 32 de oameni calificati cu experienta in domeniul constructiilor . Societatea a avut grija ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului. Infiintata in 2003,ca societate cu profil agricol, datorita schimbarilor din economia romaneasca ,  DANSTUD si-a modificat domeniul de activitate,activand in prezent pe piata constructiilor, ajungand astazi o firma de constructii apreciata ,raspunzand cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai. Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape cu arhitecti, designeri, ingineri de structuri, furnizori si producatori de materiale de constructii.     

Inca de la infiintare, obiectivul de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile in constructii precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un serviciu de cea mai buna calitate.      

Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti. Acordam atentie fiecarui element al constructiei si nu ne permitem sa tratam cu superficialitate nici cea mai mica parte a constructiei unui imobil, fie ca este vorba de turnarea fundatiei, de ridicarea peretilor sau de modul in care este pusa faianta si gresia in baie.      

Acest lucru este rezultatul experientei si profesionalismului, rezultatul unui sistem inteligent si programat, sustinut de un efort sincer depus de întreg personalul organizatiei.      

Cunostintele pretioase dobândite alãturi de partenerii nostri permanenti le utilizãm pentru a crea produse de înaltã calitate, cu scopul de a servi cerintele si nevoile dumneavoastrã.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.