Ghidul Serviciilor
Darmatech, Bucuresti - Constructii Civile Si Industriale
inapoi la firma 628 vizite
Poza Despre Darmatech
Foto

DARMATECH S.R.L. este o societate cu capital integral privat, cu sediul in Bucuresti, infiintata in anul 2007.Obiectivul de baza al companiei este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.

Firma noastra construieste bazandu-se pe profesionalismul angajatilor nostri, pe calitatea materialelor si solutiilor alese si pe corectitudinea viziunii noastre de afaceri.Putem sa abordam orice proiect de constructii, indiferent de complexitatea lui cu aceeasi seriozitate si dedicatie. Fiecare client este la fel de important pentru noi.

Experienta Noastra

Compania se angajeaza intr-un proces de dezvoltare dinamica, focalizat pe construirea unui sistem care sa produca, pe termen lung, solutii prompte, adaptate nevoilor clientilor. Specificul companiei consta in capacitatea de a intelege prin relatia cu clientul nu un contract rigid finalizat printr-un act de vanzare – cumparare a unui pachet de servicii, ci o permanenta interfatare constructiva, care transforma partenerii in prieteni si colegi de drum pe o perioada indelungata.Compania DARMATECH are implementat sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001:2008 , sistemul de management de mediu SR EN ISO 14001:2005 si sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale SR OHSAS 18001:2008, de catre Organismul SIMTEX OC.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.