Ghidul Serviciilor
Data Serv Accounting - Contabilitate, Consultanta Fiscala, Salarizare, Bucuresti
inapoi la firma 239 vizite
Poza Data Serv Accounting - detalii firma
Foto

Parteneri si fondatorii ai companiei, Mihaescu Catalin si Borcea Laurentiu, au o experienta relevanta de peste 20 ani in acest domeniu, conducand in decursul carierei departamentele financiar-contabile ale mai multor companii renumite, cu capital autohton sau strain.

Deviza noastra este “sa crestem impreuna”, sa sustinem si sa crestem impreuna afacerea pe care o dezvoltam.

Trebuie sa construim impreuna un business sanatos, asezat pe un fundament solid, pentru asigurarea unei cresteri sustinute si vizibile in timp, iar calitatea serviciilor financiar-contabile si fiscale are un aport esential in atingerea acestui scop.

 

Serviciile pe care le oferim 

SERVICII DE CONSULTANTA FISCALA

Echipa noastra de consultanti fiscali are o experienta vasta si indelungata in domeniul aplicarii legislatiei fiscale si a reprezentarii societatilor la controalele ANAF. Serviciile noastre sunt oferite tuturor categoriilor de subiecti fiscali: persoane juridice romane si straine, persoane fizice rezidente sau nerezidente, persoane fizice autorizate, reprezentante, ONG-uri, sedii permanente, asocieri intre persoane, etc.

Serviciile oferite de departamentul nostru de consultanta fiscala sunt:

Instabilitatea legislativa, procesul de armonizare a legislatiei fiscale romanesti la normele europene, numarul coplesitor de mare de reguli si obligatii fiscale si nu in ultimul rand birocratia apasatoare, au facut ca prezenta unui consultant fiscal sa fie mai mult decat necesara.

SERVICII DE AUDIT

Asiguram urmatoarele activitati:

Auditorul confirma corectitudinea situatiilor financiare oferind incredere in informatiile prezentate. In exercitarea independenta a profesiei de auditor financiar, exprimam o opinie asupra situatiilor financiare si componentelor acestora potrivit standardelor internationale de audit si a reglementarilor adoptate de Camera Auditorilor Financiari

RESURSE UMANE

Aveti sprijin total din partea inspectorilor nostri de resurse umane. Din momentul in care incepeti sa lucrati cu noi primiti consultanta de specialitate pentru rezolvarea eficienta a tuturor situatiilor.

Inspectorii nostrii de resurse umane au in medie o experienta de aproximativ 20 de ani in domeniu.

Servicii oferite de departamentul de resurse umane:

JURIDIC

In cei peste 17 ani de experienta ne-am imbunatatit si diversificat constant serviciile oferite. In anul 2014 am infiintat departamentul juridic care ofera servicii conexe celor deja exintente. Principalele servicii oferite de departamentul juridic:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.