Ghidul Serviciilor
Davidsign - Studio De Design Interior Si Branding , Oradea
inapoi la firma 880 vizite
Poza Amenajare dormitoare Casa G. - Oradea
Foto

Casa despre care vorbim acum, are 2 dormitoare: dormitorul matrimonial si dormitorul de oaspeti. Proprietarii au cerut o atmosfera confortabila si calda si un stil modern. In dormitorul matrimonial am propus ca lemnul utilizat la pardoseala, sa urce si pe 2 dintre pereti. Prima optiune a fost sa imbracam peretii in tapet, insa ne-a placut prea mult textura pardoselii si am extins-o pe verticala. Am dorit sa obtinem un efect interesant si totodata sa pastram o atmosfera calda, calma si relaxanta. Dupa parerea noastra, lemnul e unul dintre cele mai calde si placute materiale in interior. Poate ne doream putin din atmosfera unei cabane de la munte intr-un ambient 100% urban.

 

Dormitorul de oaspeti este conceput pe acelasi stil modern, simplu si cald, insa aici am dorit sa obtinem o atmosfera mai neutra. Tapetul incalzeste putin atmosfera, insa nu e foarte prezent ca si pata de culoare. Cromatica simpla si calma se potriveste de minune intr-un spatiu in care cel mai probabil abia astepti sa te cufunzi in asternuturi si sa uiti de toate grijile cotidiene.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.