Ghidul Serviciilor
Dax Tenis Club - Cursuri De Tenis Bucuresti
inapoi la firma 524 vizite
Poza Scoala tenis copii
Foto

In ultima perioada, privind un meci profesionist de tenis observam ca  nivelul de pregatire fizica al sportivilor este impresionant. In ultimii 10 ani, cerintele fizice ale unui sportiv de performanta au crescut considerabil, acum jucatorii trebuie sa loveasca mingea mult mai puternic, sa se miste mai rapid si mai exploziv. Corpul  trebuie sa fie pregatit sa reziste mai mult,  sa genereze mai multa  forta si sa faca fata noului ritm de joc.

Daca tintesti sa iti imbunatatesti conditia fizca si implicit sa iti cresti nivelul de joc trebuie sa faci mult mai mult decat sa petreci ore pe terenul de tenis, trebuie sa faci pregatire fizica complexa, specifica acestui joc.

Imbunatatire conditia fizica

Loviturile puternice, natura repetitiva a jocului, diferitele suprafete , stilurile individuale de joc, multitudinea de lovituri, miscari si pozitionari necesita un program de pregatire fizica specific.

Pregatirea fizica ajuta totodata si la prevenirea accidentarilor. Un corp antrenat simetric, cu o postura corecta, cu o mobilitate buna va intampina mult mai usor schimbarile tenisului modern.

Pregatirea fizica la Dax Tenis club este adaptata caracteristicilor individuale ale fiecarui jucator(statura, nivel fizic actual) si obiectivelor propuse.

Antrenamentele de pregatire fizica se vor desfasura pe terenul de tenis si pe terenul de atletism.

Pentru mai multe detalii va rugam sa il contactati pe antrenorul coordonator de tenis – Adrian Dancescu – tel. 0758255285

“Daca il pui pe FEDERER la linia de 100 m nu va fi cel mai rapid, daca il duci intr-o sala de forta nu va fi cel mai puternic, dar compozitia sa generala l-a facut o legenda a sportului alb.”

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.