Ghidul Serviciilor
Dax Tenis Club - Cursuri De Tenis Bucuresti
inapoi la firma 524 vizite
Poza Servicii tenis
Foto

Racheta de tenis trebuie reracordata la un anumit interval de timp pentru a obtine cea mai buna performanta pe teren. 

Manopera racordare racheta de tenis 15 lei.

Optional, contra sumei suplimentare de 5 lei,  se poate imprima si logo-ul rachetei sau al racordajului pe suprafata de joc cu ajutorul unor markere si sabloane speciale.

Masina de racordat folosita este electronica,model de top, de ultima generatie cu o precizie perfecta ( de ex. 24.2 kg tensiune), la cerere poate fi verificata tenisunea prin diverse metode de care dispunem in locatia noastra.

In ceea ce priveste racordajul folosit, puteti alege din gama variata pe care o avem pe stoc la preturi foarte bune sau puteti veni cu racordajul propriu.

Pentru sfaturi utile in alegerea racordajului potrivit, a tensiunii sau a oricarei altei informatii ce tine de racordarea rachetei de tenis va rugam sa contactati antrenorul coordonator  – Adrian Dancescu – 0758255285.

Recomandarile Dax Tenis Club privind alegerea racordajului:

Racordaj monofilament poliester: Wilson Revolve Spin, Baboalt Rpm Blast, Babolat Pro Hurricane Tour, Dunlop Black Widow, Head Hawk, Head Sonic Pro, Head Lynx, Kirschbaum Pro Line II, gama Luxilon in special Alu Power, Solinco Hyper G, Solinco Revolution, Solinco Tour Bite, Tecnifibre Black Code, Volkl Cyclone Tour, Yonex Poly Tour

Racordaj multifilament: Babolat X-CEL FRENCH OPEN, Tecnfibre HDX Tour, Tecnifibre NRG2, Head Rip Control,  Tecnifibre X-ONE BiPhase, Wilson Sensation, Babolat Addiction

Mat natural: Babolat VS TOUCH NATURAL GUT , LUXILON NATURAL GUT, Wilson Natural Gut

Util:

Racordajele de tenis sintetice s-au imbunatatit considerabil in ultimii 20 de ani asadar se gasesc putine racordaje cu adevarat proaste, dar cum fiecare jucator are anumite nevoi si preferinte, Dax Tenis Club va va ofera mai jos cateva informatii folositoare in alegerea racordajului potrivit:

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.