Ghidul Serviciilor
Dax Tenis Club - Cursuri De Tenis Bucuresti
inapoi la firma 524 vizite
Poza Servicii tenis
Foto

Copilul are nevoie înca de la o vârsta frageda de miscare si o forma de relaxare pe care o poate gasi într-un sport. Tenisul de camp pentru copii, este un sport complex, ce poate contribui la dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a celor mici, atât din punct de vedere fizic, cât si mental.

Copiii care practica acest sport vor fi mai disciplinati si mai organizati, acestia isi vor stabili un program si se vor tine de acesta, isi vor asuma atat responsabilitati, cat si esecuri. Copiii vor invata sa lucreze in echipa, sa isi respecte colegii de echipa, dar si sa isi depaseasca in mod constant propriile limite, muncind in cadrul fiecarui antrenament pentru a fi mai bun si a obtine rezultate mai bune.

Tenis de camp

Tenisul de camp pentru copii ii ajuta pe acestia sa aiba un comportament fair-play atat pe teren cat si in afara lui. II ajuta sa dezvolte o atentie deosebita, fiind necesar sa urmaresti mingea in permanenta si sa o centrezi in racheta in momentul loviturii. Copiii, in practicarea tenisului de camp, au nevoie de concentrare buna pe durata jocului.

Pe de alta parte, exercitiul sustinut, in aer liber, contribuie intr-o foarte mare masura la dezvoltarea conditiei fizice, a sistemului muscular si respirator.

Partea fizica in tenisul de camp pentru copii este lucrata din plin prin sprinturi pe distante scurte si lungi, aplecari, torsionari, fandari, sarituri, toate elementele corpului conlucreaza ca sa ajungi la locul potrivit, in pozitia potrivita, cu incarcarea potrivita, in final sa executi o lovitura puternica, bine plasata si corecta din punct de vedere tehnica.

Tenisul de camp pentru copii poate fi completat in weekend cu o intalnire pe teren cu parintii, unde pot concura, pot invata unul de la altul, pot povesti elemente noi reusite, pe scurt un moment de apropiere copil – parinte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.