Ghidul Serviciilor
Dax - Pardoseli Din Lemn, Accesorii Montaj Parchet, Montaj Si Finisaje, Brasov
inapoi la firma 1156 vizite
Poza Parchet triplustratificat din lemn
Foto

Un parchet, cu o lamela, avand o culoare calda de stejar. Vopseaua mata nu numai ca protejeaza, ci si îmbunatateste caracteristicile naturale ale lemnului, care au fost ulterior accentuate prin periaj.

Parchetul Barlinek este fabricat exclusiv din lemn natural. Datorita diferentelor naturale ale materiei prime, anumite elemente de parchet cât si fragmente ale acestora pot fi diferite, printre altele în ceea ce priveste nuanta, aparitia nodurilor sau amplasarea inelelor. Din acelasi motiv, produsul final poate sa nu fie identic cu cel prezentat în materiale de marketing, pe panourile expuse la punctele de vânzare si pe site-ul producatorului.

Caracteristicile produsuluiFinisaj lac matCaracteristici: Parchet dintr-o singura lamelaConector longitudinal: barclickConector frontal: 5GcPeriere NuTesirea DaÎncalzire în pardoseala: DaVopsirea: NuCaracteristicile lemnului: Numarul mediu de noduriGen: StejarDimensiunile lamelei:Latime [mm]: 180Lungime [mm]: 2200Grosime [mm]: 14Garantie [ani]:* 20

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.