Ghidul Serviciilor
Dcas Service, Bucuresti - Instalari Si Reparatii Interfoane
inapoi la firma 1543 vizite
Poza Reparatii instalatii de interfon
Foto

DCAS asigura service profesional si reparatia instalatiilor de interfon pentru asociatiile de proprietari pentru toate modelele : Interada ;Electra ; Resel ; Commax ;Genway; Dios Eta ; Selectron ; etc, la cele mai mici preturi din Bucuresti!!! 

 

 Interventii promte asigurate de personalul tehnic ; Numar nelimitat de interventii ; Revizii periodice astfel incat instalatiile de interfon sa functioneze perfect , Inbunatatirea sistemelor de interfon cu cititor de proximitate , yale electromagnetice sau amortizoare hidraulice. Avantajele contractului de serviceMergeti periodic la mecanic, la medic etc. ptr a preveni evenimente nedorite. Facand acest lucru cu o cheltuiala minima periodica evitati o cheltuiala ocazionala care de foarte multe ori depaseste cu mult cheltuielile de intretinere. Contractul de service devine astfel o dovada a loialitatii clientilor nostri si prin urmare ei vor beneficia GRATIS de personalizarea echipamentului de interfon precum si de masuri antivandalism. ? Contractul de Service va este util atunci cand doriti sa utilizati pentru o perioada cat mai mare o instalatie de interfon si asta cu costuri minime.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.