Ghidul Serviciilor
Ddd Action Ro
inapoi la firma 66 vizite
Poza Serviciile noastre
Foto

DDD Action va ofera servicii de dezinsectie, deratizare si dezinfectie de cea mai buna calitate.

 
         Dezinsectia este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere cu substante chimice specifice a artropodelor (insecte în stadiul de larva sau adult), care vehiculeaza si transmit (direct sau indirect) boli infecto-contagioase si parazitare pentru om si animale sau generatoare de disconfort. Speciile de insecte cel mai des întâlnite în acest domeniu de activitate sunt: gândacul rosu de bucatarie, gândacul negru de bucatarie, musca, tântarul, plosnita de casa, plosnita prumbeilor, molia de haine, greierele de casa, puricele, paianjenul, viespea, furnica neagra, molia covoarelor.
         Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate permanent în scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare (soareci, sobolani), vectori de maladii transmisibile si/sau generatoare de disconfort si mentinerea acestora la un nivel numeric redus.

Deratizarea – distrugerea rozatoarelor daunatoare – are un rol deosebit de important deoarece acestea constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice.

 
            Dezinfectia este o metoda a igienei, constând în operatiuni de prevenire si combatere a bolilor infectioase si parazitare la om si animale, urmarindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele supuse acestei operatiuni. Dezinfectia previne dezvoltarea germenilor patogeni, transmitatori de boli si combate raspândirea în masa a bolilor transmisibile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.