Ghidul Serviciilor
Dds Diagnostic - Aparate Medicale De Diagnostic Pentru Laboratoare, Bucuresti
inapoi la firma 271 vizite
Poza Proiecte de cercetare
Foto

Compania investeste permanent în cercetare si dezvoltare si s-a implicat în proiecte nationale de C-D în parteneriat cu institute de cercetare, universitati si alte firme cu un accent sporit pe dezvoltare de produse IVD. DDS Diagnostic este certificata pentru activitatea de cercetare-dezvoltare de catre Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica (ANCS) (Decizia 9847/22.04.2010).

 

De peste 15 ani, activitatea noastra de cercetare-dezvoltare se desfasoara în domeniul tehnicilor de electroforeza a proteinelor serice, imuno-reactii: ELISA, CLIA, imunocromatografice si biochipuri si imunosenzori.Principalele noastre produse sunt: truse de electroforeza a proteinelor serice pe gel de agaroza, truse ELISA, truse CLIA, teste rapide de imunoaglutinare si imunocromatografice.Dezvoltarea acestor metode si a truselor de diagnostic specifice lor, reprezinta partea de cercetare aplicativa a firmei noastre. Unele metode/tehnici au aparut acum 50 de ani dar se utilizeaza înca pe scara larga în laboratoare din întreaga lume si sunt îmbunatatite permanent pentru a se mari performantele lor.. Treptat însa, aceste tehnici vor fi înlocuite de tehnologii mult mai avansate, care în prezent, la nivel global, sunt în faza de cercetare.Atât biochip-urile cât si imunosenzorii sunt realizati prin tehnologii avansate, de ultima generatie, datorita ideilor si specialistilor DDS Diagnostic si accesului la echipamente performante pe care firma noastra îl are prin colaborarile cu institute de cercetare de prestigiu din România. Ne-am specializat în biofunctionalizarea unor microsuprafete din aur sau nitroceluloza pe care se vor “prinde” analitii din probe biologice umane: antigene sau anticorpi.Cumpara online produsele DDS Diagnostic  

O alta directie de cercetare este cea de biofunctionalizare a micro sau nanoparticulelor realizate din diverse materiale: polimeri, particule paramagnetice sau din aur. Se utilizeaza pentru detectia unor biomarkeri de tip antigen sau anticorp din probe biologice umane sau pentru marcarea selectiva a unor celule cum ar fi subpopulatii de limfocite T.Pentru a confirma si evalua succesul procesului de biofunctionalizare, în timpul dar si la sfârsitul acestuia, utilizam metode complexe de caracterizare: spectroscopie RAMAN, spectroscopie în infrarosu cu transformata Fourier cu reflexie total atenuata – FTIR ATR, microscopie de forta atomica – AFM, microscopie electronica de baleiaj – SEM, microscopie electronica cu transmisie –TEM, spectrofotometrie UV-VIS, spectroscopie de impedanta electrochimica. Datele obtinute se prelucreaza, se interpreteaza si se coreleaza.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2025
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.