Ghidul Serviciilor
Deco-Mob - Mobila La Comanda, Timisoara
inapoi la firma 1637 vizite
Poza Depre firma Deco-Mob
Foto

Cine Suntem?

Producem mobilier la comanda in Timisoara si in exterior, in functie de cerinte, imbinand viziunea clientului cu profesionalismul si experienta noastra. Scopul nostru e de a livra satisfactie si mobilier de inalta calitate.

Povestea Noastra

Meseria de tamplar este o pasiune mostenita din generatie in generatie. Povestea incepe in anul 1970 cand tatal fondatorului invata meseria in judetul Harghita unde isi si deschide primul atelier de tamplarie, ulterior in anul 1990 ajunge in Timisoara unde incepe sa lucreze prin diferite ateliere, 5 ani mai tarziu tatal incepe sa-si instruiasca fiul pasionat de aceasta meserie luand-ul langa el ca si ucenic. In anul 2000 acestia pun bazele DecoMob, devnind una dintre cele mai longevive firme producatoare de mobila la comanda in Timisoara, anxata pe invovatie si statisfactie pentru client.

FONDATOR PASIUNE SI PROFESIONALISMFlorin Munteanu

"Am ales acest drum si aceasta abordare urmandu-mi pasiunea pentru tamplarie mostenita de la tatal meu, inca din anul 2000 de cand am pus bazele acestei afaceri am fost axat pe calitate si profesionalism, incercand mereu sa inovez, sa imbunatatesc tehnologiile si modul in care firma DecoMob isi face clientii multumiti."

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.