Ghidul Serviciilor
Decora Design
inapoi la firma 259 vizite
Poza Tapet
Foto
Foto
Foto
Foto

ROMO imbogateste colectia de tapet prezentata, prin imbinari de flori cu dungi si coreleaza materiale ca damasc si vinil.

 

Tapetul Lasari

Tematica acestei colectii de tapet este realizata de modelul florii Lasari, un model floral frapant, realizat din material fin de damasc.

Striatiile unice din planul secund si senzatia metalica genereaza o tenta eleganta si contemporana.

 

Modelul Irani Ebory

Combinatia lejera, realizata din dungi clare si puternice, merge pe culori ca lime si gri.

Este incarcata cu optimism si personalitate. Obiectele de decor sunt proiectate pe tapet, insusi obiect de decor al camerei, fiind realizata perfect imbinarea dintre elementul major si micile detalii.

Modelul florii Lasari prezinta particularitatea de a fi in relief. Simtul tactil este solicitat, deoarece simpla atingere incita. Damascul este imprimat perfect pe tapetul de vinil, culorile contrasteaza puternic, invaluind astfel intreaga camera intr-o atmosfera clasica, emblematica si personala.

 

Modelul Miramar Lagoon

Colectia este impresionanta. Culorile si texturile denota lux, personalitate si putere; pe fundal se remarca reflexii metalice subtile, completand cu un aer misterios dungile perfecte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.