Ghidul Serviciilor
Arbex Art Decor, Baia Mare - Fototapet, Postere, Oglinzi De Cristal
inapoi la firma 328 vizite
Poza Stickere de perete
Pret: 69 RON
Foto

Pretul include taxa tva de 19%;  Costul de livrare este 19 lei ( pentru comenzi pana in 300 lei), 23 lei (pentru comenzi intre 300-400 lei) si 25 lei (pentru comenzi intre 400 - 649.99 lei). Livrarea este gratuita pentru comenzi de minim 650 lei, indiferent de localitatea din Romania unde se face livrarea. Livrarea se face prin curier rapid ( 80% din localitati) sau posta ( pentru localitatile mai greu accesibile).

Ghirlanda florala in culoarea bronzului te va ajuta sa decorezi peretele sau mobila, transformandu-le intr-un punct de atractie a privirilor.

Detalii tehnice: autocolant pe baza de vinil, pretaiat dupa contur, usor de folosit, se dezlipesc piesele componente de pe planza si se pozitioneaza pe perete; nu afecteaza suprafetele; se poate aplica pe perete, usi, geamuri, oglinda, ceramica; de retinut ca se aplica doar imaginea, a carui contur se decupeaza perfect, fara a fi necesar un fundal, acesta constituindu-l chiar peretele. Aspect de piatra bronz. Produs in Germania.

Aderenta indelungata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.