Ghidul Serviciilor
Arbex Art Decor, Baia Mare - Fototapet, Postere, Oglinzi De Cristal
inapoi la firma 328 vizite
Poza Tablouri decorative
Pret: 58 RON
Foto

Pretul include taxa tva de 19%;  Costul de livrare este 19 lei ( pentru comenzi pana in 300 lei), 23 lei (pentru comenzi intre 300-400 lei) si 25 lei (pentru comenzi intre 400 - 649.99 lei). Livrarea este gratuita pentru comenzi de minim 650 lei, indiferent de localitatea din Romania unde se face livrarea. Livrarea se face prin curier rapid ( 80% din localitati) sau posta ( pentru localitatile mai greu accesibile).

 

Poster pe baza de hartie, caserat pe mucava, produs in Italia, artist Degas, disponibil in 2 dimensiuni.

Tabloul este inramat cu rama de lemn maro cu dungulita aurie la interior ceea ce-i confera pretiozitate si sticla speciala de tablou.

Aveti in fata un produs de calitate atat din punct de vedere al printului, realizat in Italia cat si al inramarii, realizata la atelierul de inramari Arbex Art Decor.

Atentie, in imaginile alaturate posterul si mostra de rama nu sunt realizate la aceeasi scara! Consultati dimensiunile mentionate la fiecare in parte.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.