Ghidul Serviciilor
Decra Pro Construct - Proiectare, Comercializare, Montaj Sisteme De Acoperisuri Metalice Decra
inapoi la firma 578 vizite
Poza Tigla metalica Decra Elegance Matt
Foto

Otel profilat cu finisaj mat

Profilul de tigla metalica DECRA Elegance simbolizeaza eficienta si simplitatea. Tiglele metalice Elegance reflecta maiestria si vesnicia generatiilor anterioare si inspiratia arhitectilor si designerilor zilelor noastre.

Profil cu nervuri pronuntate, creat pe modelul tiglei trase

Cu o greutate de 8 ori mai mica decât a tiglei clasice, sistemul depaseste performantele ceramicii, betonului si bitumului.Modul de fixare îl face practic indestructibil. Calitatea suprafetei superioare este la înaltimea celor mai mari asteptari.Pudra polimerica electrostatica, consolidata termic, este foarte elastica si rezistenta la radiatiile ultraviolete.Acest sistem este perfect functional chiar si pe pante mici, de pana la 8°. Tigla metalica Decra® Elegance este sistemul cel mai popular în Germania, datorita finetii suprafetei ce inspira organizare, eficienta si simplitate.

Mat sau lucios? 

Este o decizie ce tine de personalitate.

În toate cazurile, confortul si satisfactia sunt mai mult decât îndeplinite. Este de retinut ca alegerea dimensiunilor modulelor si montajul pe lati dispusi la fiecare 37 cm, conduc la asigurarea unei fonoizolatii foarte bune, chiar si la grindina.

Pentru a proteja cât mai eficient suportul de otel, se foloseste galvanizarea, min. 250 g de ZnMg/m².

Protectia suplimentara cu un strat de vopsea epoxidica si termoflexibila a stratului de ZnMg, supus si el proceselor de oxidare ca majoritatea metalelor, are menirea sa asigure premisele longevitatii.

Stratul expus la exterior este deosebit de elastic si foarte stabil la radiatiile UV.

Culorile nu pierd în timp mai mult de 5% din stralucirea lor originala.

Profilul special realizat ajuta la colectarea eficienta a apei de ploaie si a condensului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.