Ghidul Serviciilor
Beia Consult International, Bucuresti -Furnizor Echipamente De Telecomunicatii
inapoi la firma 220 vizite
Poza Accesorii centrale telefonice
Foto

PS special pentru telefoane fixe cordless Aveţi probleme cu telefonul fără fir, atunci c?nd se opreşte curentul electric ? Nu mai funcţionează telefonul DECT, deşi receptorul mobil (handset) 

Incă mai are tensiune ?n acumulator ? Doriti sa protejati telefonul Dvs. cordless / wireless de supratensiuni ? De azi, specialiştii de la BEIA CONSULT INTERNATIONAL vă propun : Un sistem de BACK UP (UPS) care ajuta baza telefonului DECT sa funcţioneze optim un timp ?ndelungat, chiar si atunci c?nd curentul electric este oprit ore ?n şir, timp ?n care dumneavoastră puteţi folosi telefonul fără probleme. Compatibil cu orice telefon fix, telefon cordless, telefoane de conferinta, telefoane DECT digital, combo DECT, telefoane IP wireless, telefoane VoIP, aparate telefonice fixe cu robot, telefoane fixe, telefon perete cu alimentare, adaptoare telefonice, digital duo cordless dect / gap etc. Felicitări pentru alegerea făcută. Acest dispozitiv va ajuta la folosirea telefonului si atunci c?nd tensiunea de reţea nu există, pentru a folosi telefonul fără probleme o perioada de timp, si totodată nu veţi pierde nici setările robotului din baza. RECOMANDARE : Pe perioada ?ntreruperii curentului electric, recomandăm sa nu se pună receptorul ?n baza la ?ncărcat, ca sa puteţi beneficia de o autonomie c?t mai mare. Garantie Sistem BATTERY BACK UP 24 luni

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.