Ghidul Serviciilor
Dental Artis -Clinica Stomatologica-Otopeni
inapoi la firma 271 vizite
Poza Implanturi dentare
Foto

Implanturi Dentare – Beneficii

Tiprui de implanturi dentare utilizate în ziua de azi

Ce contează la implantul dentar

Implantul dentar presupune substituirea unui dinte lipsă sau afectat în proporții ridicate de carii sau alte afecțiuni, iar salvarea acestuia este imposibilă indiferent de tratamentul ales. Un implant este alcătuit din mai multe elemente: coroana (adică partea vizibilă) și un stâlp care face legatura cu șurubul ce a preluat functia rădăcinii. Cele mai des întâlnite lucrări sunt cele realizate din titan, care au avantajul că se potrivesc de minune în maxilar, fiind biocompatibile și bine asimilate de către organism.

Unul din marile avantaje ale implanturilor este că acestea sunt foarte confortabile, preiau funcțiile danturii naturale, sunt personalizate în totalitate astfel încât să se potriveasca cu ceilalți dinți. În plus, în scurt timp de la aplicare, pacienții se obișnuiesc și vor avea senzatia că sunt la fel de naturali ca restul dinților.

De asemenea, viața socială a beneficiarului este imbunatatită simtitor,  acesta iși va corecta dictia, iar aspectul general al chipului va fi înfrumusețat. Spre deosebire de punțile si coroanele dentare, implanturile nu afecteaza dinții vecini, astfel că sanatatea este mentinută. În plus, dinții implantați sunt foarte stabili, astfel că nu există riscul ca aceștia să fie mobili.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.