Ghidul Serviciilor
Dental Artis -Clinica Stomatologica-Otopeni
inapoi la firma 271 vizite
Poza Protetica dentara
Foto

Protetica dentară este ramură a medicinei dentare care se ocupă cu restaurarea arcadelor dentare care au dinți pierduți. Astfel, procedurile dentare protetice au rolul de a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă. Restaurările protetice pot fi atât fixe (se atașează de dinții vecini), cât și mobile (se detașează).

În urma efectuării unui examen clinic și radiologic, precum și a mai multor analize, artiștii noștri stomatologi pun la dispoziția pacientului toate modalitațile de combatere a problemelor indicate. Astfel tehnicianul dentar se folosește de o aparatură ultra modernă prin care se pot studia relațiile dintre arcade și maxilare precum și miscarile produse de pacient în timpul masticației, astfel încât dispozitivul obținut să fie cât mai potrivit și să garanteze rezolvarea problemelor. Așadar, în cadrul unui asemenea proces, pacientul și dentistul se vor afla într-o strânsă colaboare cu unul dintre tehnicienii noștri.

Serviciile de protetică dentară includ:

Coroane dentare

 Aceste dispozitive reprezintă lucrări de tip protetic care au rolul de a acoperi sau înveli zona vizibilă a unuia sau mai multor dinți. Însă pentru efectuarea acestei proceduri este nevoie de respectarea unor condiții:

Punți dentare

 Aceste dispozitive înlocuiesc unul sau mai multi dinți, care din diferite motive lipsesc, prin intermediul unei lucrari speciale care este fixata in zona danturii lipsă. O punte dentară obisnuită este alcatuită din:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.