Ghidul Serviciilor
Dental Center Baneasa-Clinica Stomatologica-Bucuresti
inapoi la firma 648 vizite
Poza Chirurgie si Implantologie
Foto

In clinica noastra , se efectuaza de la tratamente chirugicale simple ( extractii dentare, incizii) la interventii complexe ( extractii  dentare complicate, implanturi, sinuslifting-uri, grefe osoase, etc).

Pacientii beneficiaza de metode de anestezie eficente care inlatura orice senzatie dureroasa in timpul intervetiei.Pentru pacientii anxiosi, se pot folosi manopere de sedare sau anestezie generala sub atenta supraveghere a medicului anestezist.

Folosind intrumentar stomatologic modern si tehnici blande, se reduce la maxim stresul pacientului si posibilitatea aparitiei unor complicatii ulterioare.

Utilizarea de substante chimice dezifectante de ultima generatie cu spectru foarte larg, respectarea timpului de expunere al agentilor decontaminanti,  folosirea celor mai avansate metode de autoclavare in aparatele moderne (autoclave tip B) , impachetarea separata a instrumentarului in folii etanse cu markeri de sterilizare si utilizarea  materiale  de unica folosinta asigura conditiile de maxima siguranta pentru toate procedurile realizate in clinica noastra.

Dupa interventie pacientilor li se dau indicatiile necesare, li se asigura controale postoperationale gratuite pentru a beneficia de o vindecare rapida si usoara.

Cazurile dificile  ( extractii complicate, chisturi, grefe osoase, intervetii pe sinus), in care dentistul generalist nu are suficenta experienta si pregatire, sunt rezolvate de chirurgul oro-maxilo-facial. Disciplina de chirugie oro-maxilo-faciala implica cunoasterea in detaliu a anatomiei, fiziologiei si patologiei capului si gatului, manevrelor de chirurgie si anestezie, de aceea, in clinica noastra toate cazurile complexe, cat si implanturile dentare sunt operate de Medicul Primar Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala, Dr. Lucian Chirila, Doctor in Medicina,chirurg cu  vasta experienta , asigurandu-se astfel calitatea si deplina siguranta a procedurilor.

Pentru mai multe informatii cu privire la procedurile chirugicale ( extractii, implanturi,grefe osoase) cat si a indicatiilor pre si postoperationale vizitati sectiunea informatii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.