Ghidul Serviciilor
Dental Center Baneasa-Clinica Stomatologica-Bucuresti
inapoi la firma 648 vizite
Poza Odontologie
Foto

Odontologia realizeaza refacerea esteticii si functionalitatii dintiilor afectati de trauma sau caria dentara.

Tratamentul cariei simple consta in curatarea leziunii, sub anestezie, utilizand tehnici minim invazive, pentru conservarea pe cat posibil a structurii dentare, folosirea unor bio-materiale pentru conservarea vitalitatii si refacerea morfo-functionala  prin obturatii coronare.

Analizand fiecare situatie in parte, medicul dentist alege materialul cel mai potrivit pentru reconstructia dintelui, utilizand de la clasicul amalgam de argint pana la ciment glassionomer si compozit fotopolimelizabil de ultima generatie.Rezultatul este obturatie coronara ( denumita popular plomba), iar calitatea  ei 9 rezistenta, functionalitate, estetica), depinde atat de corectitudinea manoperelor, cat si de tipul materialelor folosite. In clinica noastra, se folosesc materiale de ultima generatie ale prestigioaselor firme 3M-ESPE  (USA) si GC ( Japonia).

In cazul unor distructii mai mari sunt realizate incrustatii din compozit, ceramica

Sub confortul oferit de anestezie, aplicand tehnici moderne si materiale de ultima generatie se asigura o refacere rezistenta, estetica si functionala a structurilor dentare

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.