Ghidul Serviciilor
Dental Crown -Clinica Dentara-Bucuresti
inapoi la firma 783 vizite
Poza Estetica dentara
Foto

“Estetica este stiinta care studiaza legile si categoriile artei, considerata ca forma cea mai inalta de creare si receptare a frumosului.”

Cand forma, dimensiunea, conturul sau culoarea dintilor au de suferit si cand nu corespund exigentelor dumneavoastra, vin in ajutor procedurile de estetica dentara. 

Dintii prea galbeni sau cu o culoare pe care dumneavoastra o considerati necorespunzatoare pot fi albiti. Dintii cu mici defecte in smalt sau care nu beneficiaza de albire pot fi fatetati cu ceramica sau ceramica pe suport de zirconiu pentru o estetica aproape de ideal.

Pentru dintii cu distructii mai extinse se recomanda coroane de ceramica pe suport de zirconiu (vizitati sectiunea “Protetica dentara” +LINK), iar pentru dintii pozitionati necorespunzator se recomanda aparate dentare (vizitati sectiunea “Ortodontie” +LINK), totul pentru un zambet asa cum vi-l doriti.

Servicii de estetica dentara

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.