Ghidul Serviciilor
Dr. Moga&moga-Cabinet Stomatologic-Cluj Napoca
inapoi la firma 554 vizite
Poza Consultatia si stabilirea diagnosticului
Foto

Sedinta initiala de consultatie este primul contact cu medicul stomatolog si cabinetul sau. Scopul este stabilirea unui diagnostic si a unui plan de tratament. In cadrul acestei sedinte prin intermediul discutiilor si al atmosferei din interiorul cabinetului incepe sa se formeze relatia medic-pacient. Cu cat acesta este mai armonioasa si bazata pe incredere si simpatie cu atat colaborarea medic-pacient va fi mai buna.

Ce ofera cabinetul nostru in plus ?

In cadrul acestei sedinte noi oferim pacientilor nostrii si posibilitatea de a vizulaliza pe monitor cu ajutorul imaginilor luate cu camera intra-orala diversele afectiuni prezente in cavitatea orala. O imagine explica intotdeauna mai bine decat o discutie teoretica.

Este important si timpul alocat de catre noi acestei etape, pacientul fiind pe deplin lamurit cu privire la problemele sale la finalul acesteia.

Indiferent de afectiunea pe care o aveti, noi va putem ajuta. Nu ezitaţi să ne contactati pentru a stabilii o programare. Pentru orice întrebare pe care o aveți noi va putem oferii un raspuns.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.