Ghidul Serviciilor
Dr. Moga&moga-Cabinet Stomatologic-Cluj Napoca
inapoi la firma 554 vizite
Poza Estetica dentara si albiri dentare
Foto

Se stie ca un zambet atractiv poate face multe. De cele mai multe ori acesta este primul lucru care este observat la o persoana. Un zambet frumos creaza persoanei care il poseda nu doar incredere in sine dar ii ofera si mai multe oportunitati. Studiile stiintifice au aratat ca aspectul placut si luminos al dintilor poate intinerii o persoana cu mai mult de 10 ani.

Solutiile terapeutice care sunt disponibile in prezent pot sa rezolve orice problema legata de estetica dentara si pot sa ofere un zambet de revista oricarei persoane. Este nevoie doar de priceperea medicului si de rabdare din partea pacientului.

Solutiile terapeutice sunt numeroase si pornesc de la albirile dentare si refacerile cu materiale compozite de ultima generatie a obturatiilor(plombelor) existente, mergand pana la lucrari protetice, ortodontie si terapia prin implante. Lucrarile protetice includ atat fatetele dentare din ceramica cat si coroanele metalo-ceramice si integral ceramice pe suport de zirconiu.

Bijuteriile dentare colate pe suprafata dentara sunt o alta cale de a scoate in evidenta un zambet frumos si sanatos. Prin tehnica de colare acestea nu distrug suprafata dentara.

Medicul stomatolog, pe baza pregatirii sale, este singurul care poate oferii explicatiile competente necesare si stabilii tipul de terapie necesara fiecarui pacient.

Pentru a putea realiza o estetica dentara perfecta un medic are nevoie de multa experienta practica si extrem de multe cunostiinte teoretice. Medicii nostri le poseda pe amandoua si pot rezolva orice problema legata de estetica dentara.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.