Ghidul Serviciilor
Dr. Moga&moga-Cabinet Stomatologic-Cluj Napoca
inapoi la firma 554 vizite
Poza Radiodiagnostic
Foto

Radiodiagnosticul reprezinta etapa de vizualizarea si studiere a radiografiilor dentare si de stabilirea a unui diagnostic bazat pe acestea. In cadrul acestei etape pacientului ii sunt explicate imaginile radiologice si este ajutat sa inteleaga afectiunea sa.

In ultimii ani radiologia digitala s-a dezvoltat foarte mult ajungand sa ofere informatii mult mai complexe si complete decat radiologia analogica(pe film). In plus, doza de radiatie prin acest procedeu a scazut cu peste 90% si se evita astfel atat expunerile prelungite la razele X cat si substantele chimice utilizate in radiologia analogica.

Interpretarea unui film radiologic necesita o serie de cunostiinte atat teoretice referitoare la anatomia locala cat si experienta practica clinica care ajuta medicul sa anticipeze evolutia afectiunii.

La baza oricarui tratament stomatologic de calitate sta cel putin o radiografie dentara digitala. Prin competentele in radiologie stomatologica ale personalului nostru, avem posibilitatea de a interpreta orice radiografie dentara si a stabilii un diagnostic corect.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.