Ghidul Serviciilor
Dental Premier - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 549 vizite
Poza Albire dentara
Foto

Albire dentara profesionala cu laser - LAMPA BEYOND POLUS

Albirea reprezinta o modalitate simpla si rapida de modificare a culorii dintilor, pacientii bucurandu-se de zambete mai luminoase si mai stralucitoare.

Albirea dentara profesionala cu Lampa Beyond inseamna:

Ce cauzeaza colorarea dintilor?

Metode de albire dentara

Este nevoie, in prealabil, de o igienizare profesionala si de asemenea sa fie tratate toate afectiunile dentare si gingivale.

Albirea dentara se poate face:

In cabinet - se aplica pe dinte un gel care este activat de laserul dentar. ALBIRE DENTARA CU LASER este cea mai rapida metoda. Rezultatele se mentin stabile in timp daca ulterior se foloseste albirea la domiciliu (gutiere + gel de albire).

Albirea in cabinet are urmatoarele avantaje:

La domiciliu - se foloseste un gel de concentratie mica aplicat intr-o gutiera speciala (modelata de tehnicianul dentar) care se poarta 8 ore noaptea sau 6 ore ziua.

Ofera rezultate bune in timp, dar metoda nu se foloseste mai mult de 2 saptamani.

Cum se mentine efectul albirii?

Pentru a mentine efectul, trebuie respectate anumite conditii:

Sensibilitatea dupa albire dentara

Sistemul de albire cu laser este singurul  la care riscul aparitiei sensibilitatii dentare este mult diminuat, iar in cazul in care apare, sensibilitatea este TEMPORARA. S-a demonstrat stiintific ca albirea realizata cu produse profesionale realizeaza o remineralizare a dintilor, prin continutul de saruri cu fluor.

Care sunt limitele albirii dentare?

Prin albire nu se pot indeparta petele albe, maronii sau negre datorate cariilor sau plombelor vechi de amalgam (pentru acestea este nevoie de obturatii de compozit sau incrustatii ceramice).

Nu se pot indeparta petele datorate intoxicatiilor cu Fluor sau tratamentului cu Tetraciclina din copilarie (pentru acestea este nevoie de fatete ceramice sau coroane integral ceramice).

Nu se poate schimba culoarea vechilor plombe sau coroane dentare. De aceea, anumite obturatii ar trebui inlocuite pentru a fi de aceeasi culoare cu dintii albi.

In anumite cazuri, cea mai buna alternativa la albirea dentara sunt fatetele dentare ceramice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.