Ghidul Serviciilor
Dental Stephany-Clinica Stomatologica- Bucuresti
inapoi la firma 435 vizite
Poza Ortodontie
Foto

Ortodonţia este specialitatea medicală care are ca scop diagnosticarea, prevenirea și tratamentul malocluziei, adică corectarea anomaliilor dento-maxilare (pozițiile incorecte ale dinților și oaselor maxilare), contribuind astfel la obţinerea unui aspect dento-facial armonios.

Pentru corectarea acestor defecte în stomatologie se folosesc aparatele ortodontice (aparatele dentare).

Aparatul dentar este necesar nu doar pentru obţinerea unor "dinţi drepţi", principalul scop al tratametului ortodontic fiind echilibrarea rapoartelor dento-dentare cu obţinerea unei ocluzii dentare corespunzătoare.

Netratarea la timp a acestor probleme stomatologice, poate duce la boli gingivale, distrucții osoase, afectarea articulaţiei temporo-madibulare, carii și chiar pierderi dentare.

Tratamentele ortodontice sunt adresate atât copiilor cât şi adulţilor, cu specificaţia că un tratament ortodontic cu cât este început mai devreme cu atât durează mai puţin şi este mai eficient.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.