Ghidul Serviciilor
Denta Stil -Cabinet Stomatologic-Bucuresti
inapoi la firma 1170 vizite
Poza Estetica Dentara
Foto

Coroanele dentare sunt utilizate pentru a trata dintii care au pierdut o parte semnificativă din structura lor, ceea ce se poate întâmpla ca urmare a cariilor dentare. În unele cazuri, coroanele dentare pot fi, de asemenea, utilizate pe dinti abrazati(tociti) până la gradul de vulnerabilitate.

Evoluţia coroanelor dentare

Din punct de vedere istoric, multe coroane care au fost introduse pe dintii situati in partea din spate a cavitatii orale au fost total metalice. Acest lucru a fost convenabil pentru ca aliajele metalice sunt materiale foarte bune, dar, din punct de vedere estetic, rezultatele nu au fost foarte placute. In prezent, a devenit posibila utilizarea portelanului fixat pe un strat de metal interior, astfel incat sa aiba culoarea naturala a dintelui.

Aceste coroane de portelan sunt utilizate atat in fata cat si in partea din spate a cavitatii orale, iar, pentru ca tehnologia dentara s-a imbunatatit, acum este posibil sa se obtina rezultate mult mai estetice.

De asemenea, acum este posibil sa se realizeze coroane dentare foarte rezistente, avand culoarea naturala a dintilor fara nici un strat interior de metal. Aceste coroane ceramice avansate au o asemanare spectaculoasa cu caracteristicile unui dinte natural atunci cand sunt realizate de un medic dentist experimentat. Pentru obtinerea unor rezultate perfecte, coroanele dentare din ceramica au tendinta de a fi cea mai buna alegere.

Aici, in cabinetul stomatologic, echipa de medici va poate oferi o varietate de opţiuni în ceea ce priveşte coroanele dumneavoastra dentare. La consultatie, veţi avea posibilitatea de a discuta o serie de opţiuni cu un practician experimentat pentru a vă asigura că ati luat cea mai buna decizie pentru coroana dentară.

Aflati mai multe

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.