Ghidul Serviciilor
Denta Stil -Cabinet Stomatologic-Bucuresti
inapoi la firma 1170 vizite
Poza Implanturi dentare
Foto

Un implant dentar este un mic cilindru de titan, care este plasat usor in osul maxilar si are rolul de a actiona ca radacina a unui dinte de sprijin pentru o coroana, punte sau proteza. Implanturile dentare reprezinta tratamentul de care aveti nevoie pentru a va restabili încrederea in zambetul dumneavoastra.

Cum functioneaza implanturile dentare?

Chiar daca ati pierdut un singur dinte sau pe toti, un tratament pe baza de implant dentar va ofera solutia, care pe termen lung, va permite sa mancati si sa zambiti fara nici o grija. 

Implanturile dentare sunt disponibile de mai multi ani si studiile stiintifice au aratat ca succesul pe termen lung al acestui tip de tratament este extrem de mare. Pentru multi pacienti, implanturile dentare sunt tratamentul standard si ofera solutia ideala pentru acestia.

Pot sa fac implanturi dentare?

Ca orice tratament dentar avansat, succesul implanturilor este asigurat daca reprezinta cel mai bun tratament pentru nevoile dumneavoastra personale. De aceea este atât de importanta evaluarea completa inainte de a incepe tratamentul.

Starea generala de sanatate, dacă fumati, starea de sanatate a cavitatii orale si a dintilor prezenti, orice medicament pe care il luati, precum si cantitatea de os disponibil in locul propus pentru implant - toate aceste elemente sunt importante pentru succesul potential al interventiei stomatologice .

Este de mentionat faptul ca la persoanele nefumatoare si care au o cantitate optima de os de calitate la locul implantului propus este mult mai probabil ca solutia implanturilor sa fie cea mai buna alegere pentru ele. Este de asemenea adevarat insa, ca multe persoane care au boli, care fumeaza sau care dipun de o cantitate de os mai putin ideală, pot beneficia, de asemenea, de implanturi. Acesta este motivul pentru care evaluarea dumneavoastra ca si caz ​​individual este atat de importanta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.