Ghidul Serviciilor
Denta Stil -Cabinet Stomatologic-Bucuresti
inapoi la firma 1170 vizite
Poza Obturatii dentare
Foto

Plombele dentare reprezinta cea mai comuna metoda de tratament, utilizata pe scara larga in stomatologia moderna. Plombele erau de obicei realizate din amalgam dentar, un compus care contine mercur metalic si care a fost utilizat pentru obturatii timp de mai multe decenii. Obturatiile din acest amalgam au un aspect metalic si pot da o tenta gri la dinte.

Dezvoltarea plombelor care au culoarea dintilor

Una dintre cele mai relevante evolutii in stomatologie a fost introducerea plombelor de culoarea dintelui, care pot avea exact aspectul unui dinte natural pentru a da o estetica de neegalat.

Nu trebuie sa mai acceptati amalgamul de pe dintii dumneavoastra.Odata cu aparitia compozitelor dentare, medicul poate folosi o intreaga paleta de nuante pentru a recrea variatiile naturale de culoare ale dintelui astfel incat sa se integreze perfect cu vecinii sai si sa puteti zambi si rade cu incredere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.