Ghidul Serviciilor
Denti Dent -Clinica Stomatologica-Bucuresti
inapoi la firma 293 vizite
Poza Implantologie
Foto

Ce este un implant dentar? Implantul dentar este o piesa de titan, care tine loc de radacina a dintelui, fiind una din cele  mai bune metode de a inlocui un dinte pierdut. In clinica noastra folosim numai implanturi dentare de cea mai buna calitate, din titan pur, astfel incat sa se integreze perfect in organism. De aceea, nu avem cazuri in care implantul a fost respins de organism.

Rolul implantului dentar:

- Inlocuieste radacina care lipseste

- Imbunatateste considerabil aspectul estetic

- Opreste atrofierea osului

- Previne retractia gingiei

- Ofera posibilitatea unor proteze dentare fixe (in cazurile in care, altfel ar fi fost nevoie de proteze mobile).

 

Avantajele implantului dentar:

- Imbunatatirea aspectului estetic al zambetului si fetei

- Senzatie de dinti naturali

- Se evita slefuirea dintilor sanatosi

- Recapatarea functiei masticatiei, prevenind aparitia problemelor gastrice

- Dispar defectele de fonatie

- Creste calitatea vietii sociale, creste increderea in propria persoana, prin confortul psihologic oferit

- Implanturile sunt rezistente in timp

- Confort fizic (elimina aparitia leziunilor, mobilitatea dintilor cauzata de protezele mobile)

 

Etapele implantului dentar:

1. Etapa de pregatire: consultatie, radiografii, computer tomograf (prin care se fac masuratori precise si se insera virtual implantul)

2. Etapa chirurgicala: implantul se insera in osul maxilar si se asteapta intre 2 si 6 luni (timp in care implantul se “prinde in os”, adica se osteointegreaza)

3. Etapa protetica: se face o mica incizie sub anestezie in dreptul implantului si se monteaza un conformator gingival (care permite vindecarea estetica a gingiei) se monteaza un bont de transfer cu care se ia amprenta pentru viitoarea lucrare. In laboratorul de tehnica dentara se realizeaza lucrarea finala “Coronita“ unde putem alege diferite variante in functie de dorintele pacietilor nostrii precum si indicatiile zonei respective : coronita metalo-ceramica, zirconiu, ceramica presata, etc.

 

Cat dureaza inserarea unui implant dentar?

Daca exista os suficient, durata de inserare a unui implant este de aproximativ 30 de minute, timpul fiind mai mare daca este nevoie de aditie de os sau de alte procedee suplimentare.

 

Este dureros?

Prin tehnica de inserare a implantului pe care o folosim, pacientii nostri nu resimt niciun disconfort in timpul operatiei, nici dupa aceea. Va puteti intoarce la activitatile zilnice imediat dupa interventie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.