Ghidul Serviciilor
Dentics Team - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 45 vizite
Poza Profilaxie dentara
Foto

Acest termen are ca obiectiv prevenirea afectiunilor dentare si prevenirea complicatiilor, în cazul unor afectiuni deja existente.

Ce presupune profilaxia dentara si ce pune la dispozitie clinica noastra stomatologica?

Clinica Dentics Team va pune la dispozitie o serie de tratamente profilactice dentare:

Pentru a avea dinti frumosi si sanatosi profilaxia dentara trebuie sa inceapa odata cu aparitia primilor dinti si trebuie continuata toata viata. Profilaxia reprezinta prima si cea mai importanta etapa a îngrijirii dintilor. Respectarea masurilor profilactice salveaza timp, efort si elimina eventualul disconfort al tratamentelor stomatologice.

Se recomanda pacientilor sa viziteze medicul dentist de 2 ori pe an pentru mentinerea unei igiene dentare adecvate si pentru efectuarea unui examen dentar. Acesta este un proces sistematic pe durata caruia stomatologul va investiga diverse aspecte ale sanatatii orale si generale pentru identificarea problemelor, dezvoltarea unui tratament personalizat de igienizare si profilaxie

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.