Ghidul Serviciilor
Dentiq Atelier De Zambete -Clinica Stomatologica-Bucuresti
inapoi la firma 178 vizite
Poza Profilaxie dentara
Foto

Cunoaştem cu toţii sintagma „este mult mai uşor şi mai ieftin să previi decât să tratezi”, iar acest lucru se poate realiza în domeniul stomatologiei prin profilaxia dentară.

Profilaxia dentară reprezintă prima şi cea mai importantă etapă în îngrijirea dinţilor. Aceasta trebuie să înceapă încă din copilărie odată cu apariţia primilor dinţi ?i continuată apoi toată viaţa

Profilaxia previne atât îmbolnăvirile dentare cât şi complicaţiile în cazul afecţiunilor deja existenţe.

Cel mai simplu mod de a evita îmbolnăvirea structurilor aflate în cavitatea bucală este igiena corectă. În afară de periajul făcut acasă, este foarte important să înţelegem importanţa igienizării profesionale ce se face în cabinetul stomatologic. Dincolo de faptul că se obţine o cavitate bucală “curăţată profesional”, medicul depistează şi eventuale afecţiuni în stadiu incipient, ce pot astfel fi remediate din timp, fără dureri, complicaţii şi cu costuri minime.

1 Pentru o dantură frumoasă şi sănătoasă, profilaxia trebuie aplicată de la apariţia primilor dinţi de lapte şi continuată toată viaţa. 2 Tot în şedinţele de profilaxie se învaţă şi tehnică de periaj corect, pe care foarte puţini o stăpânesc. 3 Igienizarea profesională se realizează de către asistenul de profilaxie său chiar de medicul dentist.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.