Ghidul Serviciilor
Dentiq Atelier De Zambete -Clinica Stomatologica-Bucuresti
inapoi la firma 178 vizite
Poza Terapie si endodontie
Foto

Salvaţi-vă dantură printr-un tratament eficient al obturaţiei de canal!

Nervii dinţilor pot fi grav afectaţi de numeroase răni, descompunere sau boli. Dacă durerea devine de nesuportat, primul dumneavoastră instinct este să extrageţi dintele pentru a uşura durerea.

Tot ce trebuie să ştiţi este că dintele poate fi salvat printr-o tratare eficientă a obturaţiei de canal. În cadrul clinicii Dentiq extragem ţesutul nervos infectat, interiorul dintelui fiind curăţat cu grijă şi dezinfectat, apoi umplut şi sigilat cu un material asemănător cu cauciucul numit gutapercă. Urmează reconstrucţia dintelui cu o coroană sau plombă pentru a-l proteja. După reconstrucţie, dintele poate continua să funcţioneze ca oricare altul. Pentru dinţii foarte afectaţi, o reconstrucţie completă este posibilă cu ajutorul unei coroane care îi copiază culoarea naturală.

Odată terminată intervenţia, extragerea nervului va elimina orice durere. Tratamentul este foarte sigur şi asigură păstrarea structurii naturale a dintelui.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.