Ghidul Serviciilor
Dentist Holiday-Clinica Stomatologica- Bucuresti
inapoi la firma 371 vizite
Poza Tratament carii
Foto

Odontoterapia este ramura medicinei dentare care se ocupă cu depistarea și tratarea cariilor dentare. Caria dentară este o leziune de etiologie bacteriană care prin evoluție distruge țesuturile dentare dure. Netratată, se poate complica cu inflamarea pulpei dentare și cu infecții ce pot duce chiar la pierderea dintelui.

În fazele incipiente, ea nu poate fi observată decât de către medicul dentist. Din nefericire, când prezența cariei este sesizată și de către pacient, leziunile sunt deja avansate. De aici rezultă importanța controalelor periodice la medicul stomatolog, pentru a putea surprinde îmbolnăvirea cât mai timpuriu. La Dentist Holiday acordăm o importanță deosebită în tratamentul cariilor dentare, aplicând tehnici și materiale pentru restaurări de o estetică superioară și de o rezistență și durabilitate îndelungată.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.