Ghidul Serviciilor
Dent Life Medical -Clinica Stomatologica- Bucuresti
inapoi la firma 339 vizite
Poza Estetica dentara
Foto
Foto

atetele Dentare ofera cea mai in voga transformare estetica din lume

Fatetele dentare sunt niste foite subtiri, translucide de ceramica care se lipesc cu un adeziv special pe suprafata dintilor, facand corp comun cu acestia. Ele sunt folosite in special pe dintii frontali pentru ca estetica lor este exceptionala. Reprezinta prima optiune in schimbarea culorii, corectarea formei si dimensiunilor dintilor, inchiderea spatiilor si obtinerea unui zambet stralucitor, pentru ca sunt minim-invazive, necesitand slefuirea minima a smaltului uneori nefiind deloc necesara slefuirea lor. Beneficiul principal al fațetelor dentare este faptul ca pot rezolva in acelasi timp mai multe probleme estetice, tratamentul având o durată mult mai scurta (doar doua sedinte), generand un rezultat spectaculos si un grad de confort ridicat pentru pacient.

Fațetele dentare sunt indicate în cazul în care prezentați:

De ce sa alegeti tratamentul cu fațete dentare:

Fatetele Dentare Albirea Dentara

Zambetul  este foarte important, fiind unul din primele lucruri pe care le observam atunci cand intalnim pe cineva iar albirea dentara poate face un zambet memorabil. Culoarea dintilor poate fi modificata de colorantii alimentari (cafea, vin rosu, tutun, cola) sau de colorantii intinseci (tatrciclina, fluorul in exces).

Citeste mai mult Bijuteriile Dentare

Pe langa detartrajul si albirea dintilor pentru un zambet de invidiat, pacientii au inceput sa isi doreasca mai mult de la zambetul lor.  Bijuteriile dentare nu sunt nocive, tehnica fiind total neinvaziva, fiind lipite cu un adeziv special de dinti si la nevoie, putand fi usor indepartate, fara a fi afectati dintii in vreun fel.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.