Ghidul Serviciilor
Dento Care-Clinica Stomatologica-Bucuresti
inapoi la firma 1183 vizite
Poza Protetica dentara
Foto

Protetica dentara analizeaza starea arcadelor dentare si a echilibrului muscular si articular si gaseste cele mai bune solutii de tratament pentru refacerea dintilor, prin lucrari fixe: fatete, coroane si punti dentare, precum si prin lucrari mobile sau mobilizabile: proteze totale sau partiale, proteze scheletate cu sisteme speciale, proteze pe implanturi.

In momentul in care un dinte nu mai poate fi salvat si este extras, spatiul lipsa poate fi completat cu o lucrare potretica (punte dentara). Lucrarea protetica este de doua tipuri:

Lucrari protetice fixe Coroana ceramica pe suport zirconiu

Zirconiul este o descoperire a stomatologiei moderne. Oxidul de zirconiu, datorita proprietatilor sale deosebite, este complet biocompatibil (tolerat de organismul uman), nu se corodeaza, este alb ca si culoarea dintilor naturali, este rezistent si nu este conductor termic.

Coroana metalo-ceramica

Coroanele ceramice pe suport metalic reprezinta o imbinare a rezistentei mecanice a metalului si a calitatilor estetice ale materialului ceramic. Coroana metalo-ceramica este alcatuita dintr-o capa metalica turnata, acoperita complet sau partial de un strat de portelan

Fatete ceramice

Ajuta la indreptarea malformatiilor dintilor frontali. Fatetele ceramice sunt niste lamele din ceramica care se aplica pe fata unuia sau mai multor dinti frontali pentru a obtine un aspect deosebit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.