Ghidul Serviciilor
Dentomatic Med-Clinica Stomatologica-Bucuresti
inapoi la firma 285 vizite
Poza Estetica faciala
Foto

Tratamentele pe bază de acid hialuronic sunt în ultimul timp cele mai frecvente tratamente pentru diminuarea ridurilor faciale si corectarea unor imperfectiuni. Un alt tip de tratament pentru ameliorarea efectelor îmbătrânirii este tratamentul cu toxină botulinică.

Procesul de îmbătrânire începe de la nastere, iar pe măsură ce înaintăm în vârstă semnele devin din ce în ce mai evidente; el se observă la nivelul pielii prin pierderea elasticitătii si fermitătii. La nivelul fetei, în ”lupta” cu diferitele tipuri de riduri, avem la dispozitie câteva substante ce pot fi injectate cu efect local.

Aceste interventii estetice sunt non-chirurgicale si au ca efect îmbunătătirea aspectului pacientului. Procedurile se realizează pentru:

De retinut că aceste tratamente nu au efect permanent. După atenuarea efectului, tratamentul trebuie repetat. În general se pot face 2 interventii pe an.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.