Ghidul Serviciilor
Dentovet - Cabinet Veterinar De Stomatologie, Cluj Napoca
inapoi la firma 621 vizite
Poza Cazuri de stomatologie veterinara la pisici
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Fracturile maxilare posttraumatice la pisici sunt, cu siguranta, evenimente nedorite. Ele reprezinta, totusi, o realitate cu care ne confruntam, dar pe care o rezolvam cu succes la Dentovet.

Incarcatura emotionala in astfel de situatii este foarte mare. Interventiile in astfel de situatii sunt interventii de urgenta imediata, vitale. 

Este foarte important ca prima interventie sa fie si unica. Reinterventia dupa alte incercari nereusite va aduce un rezultat final stabil obtinut in pasi multipli. De aceea preferam sa fim noi cei care reduc fracturile maxilare posttraumatice primii. Chiar daca ne desfasuram activitatea dupa un orar stabilit cu multe zile inainte, reusim sa facem loc urgentelor imediate, imposibil de anticipat.

Folosim tehnici de reducere si imobilizare adaptate fiecarui caz, certificate la nivel international, oferind cele mai bune premise vindecarii per primam. Radiologia dentara disponibila in cabinetul nostru va fi un ghid obiectiv al manoperelor efectuate.

Ingrijirile postoperatorii va vor fi explicate si notate in fisa cu care pacientul pleaca din cabinet. Vom fi alaturi de dumneavoastra in acest moment solicitant al copilului patruped. Fracturile maxilare la pisica sunt extrem de traumatizante emotional, dar si fizic. Insa, trebuie sa stiti ca multe pisici nu supravietuiesc accidentelor de masina. Primul lucru bun al acestui eveniment nefericit este ca a supravietuit acestui impact. Ajungerea intr-un cabinet specializat este al doilea lucru bun care se poate intampla in aceasta situatie.

Va invitam sa ne urmariti parte din cazurile rezolvate la Dentovet si sa ne contactati urgent in caz de nevoie.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.