Ghidul Serviciilor
Deos Dental - Clinica Stomatologica Bucuresti
inapoi la firma 26 vizite
Poza Chirurgie Laser
Foto

Realizate cu laser, interventiile de gingivectomie si gingivoplastie implica utilizarea unei cantitati foarte mici de anestezie sau chiar lipsa acesteia si o perioada de recuperare mai rapida.

Spre deosebire de interventiile clasice, cu bisturiul, laserul ajuta la îndepartarea bacteriilor din cavitatea bucala si la evitarea umflarii si infectarii ulterioare a gingiilor.

Gingivectomia si gingivoplastia cu laser sunt proceduri minim invazive, care nu implica nicio sângerare sau durere.

Procedura se poate efectua într-o singura vizita, pe mai multi dinti, iar tu îti poti relua fara grija toate activitatile din acea zi.

Uneori, gingiile crescute în exces pot face ca dintii sa para foarte mici sau chiar strâmbi, creând aspectul asa-numitului “zâmbet gingival”. Însa aspectul estetic nu este singurul lucru care este afectat de o gingie prea pronuntata.

Excesul de tesut în jurul dintilor poate provoca pungi parodontale, care pot adaposti bacterii, ducând la boli parodontale si infectii bacteriene. La rândul lor, acestea pot cauza caderea dintilor.

Gingivectomia si gingivoplastia sunt doua interventii chirurgicale care constau în remodelarea sau îndepartarea tesutului gingival în exces, pentru evitarea afectiunilor parodontale si un zâmbet placut si atragator!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.